Bijeenkomst aandrijfsystemen op 19 oktober 2017: Trends in industrie

Wilt u op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van industriële trends in onderhoud en efficiency van aandrijvingen?
Kom dan naar de bijeenkomst ‘Aandrijfsystemen 2017: trends in industrie’ op 19 oktober. Specialisten uit het vakgebied, waaronder technische dienstverleners, industriële bedrijven, leveranciers, fabrikanten en deskundigen van aandrijvingen informeren u over de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn trends in de industrie als het gaat om onderhoud, productiviteit, beschikbaarheid en veiligheid van productiemiddelen?
  • Hoe denken beslissers in de industrie over uitbesteding, toepassen van smart technology en waar kunnen technische dienstverleners zich verbeteren?
  • Hoe zijn ‘smart’en ‘predictive onderhoud’ in te zetten voor het verbeteren van de efficiency van aandrijfsystemen – machines, motoren, besturingen, pompen, ventilatoren, apparaten en transportsystemen?

In één middag is uw kennis helemaal up to date en u ontmoet collega’s uit verschillende sectoren.
Voor het volledige programma klikt u hier.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door KEEA, het Kennisnetwerk Efficiënte Elektrische Aandrijfsystemen en UNETO-VNI.
KEEA is een kennisnetwerk waarin RVO en brancheorganisaties FEDA, Holland Pomp Groep en UNETO-VNI samenwerken aan projecten om de efficiency van aandrijfsystemen te verhogen.

Voor wie? 
De bijeenkomst is interessant voor directeuren, managers, projectleiders, technisch ontwerpers/constructeurs, inkopers, engineers uit de industrie (chemie, food, metaal, kunststof) en de sectoren toelevering, installatie, machinebouw en advies, en de overheid.

Wanneer?
Donderdag 19 oktober 2017- Tijd: 14.00 – 18.00u

Waar?
Fieldlab Campione, Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen

Kosten?
Geen

Aanmelden
Wilt u bij de bijeenkomst Aandrijfsystemen 2017 aanwezig zijn? Meld u dan snel aan, per email via event2017@keea.nl met vermelding van uw naam, bedrijf, en functie.
Deelname is gratis.

No show-beleid
Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Meer informatie:
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met
Maarten van Werkhoven, tel. 023 5368090